Web de

Joaquim Amat-Piniella

Escriptor i intel·lectual manresà (1913-1974)

"foren els ulls terriblement cansats de l'Amat-Piniella allò que més coses
em van saber dir del que havia significat l'infern nazi". (Montserrat Roig)

L'adaptació teatral de "K.L. Reich" estrena l'1 d'octubre la programació cultural d'El Born, a Barcelona

Dades: 
24/09/2013

El muntatge, dirigit per Ivan Padilla, serà posat en escena a les 9 del vespre, a la Sala Moragues
 

Noticia-adaptacio-klreichL'adaptació teatral de K.L. Reich inaugurarà el proper dimarts, 1 d’octubre, a Barcelona, la programació cultural d'El Born Centre Cultural, on serà posat en escena a les 9 del vespre, a la Sala Francesc Moragues.
 

Produït de manera conjunta per l’Ajuntament de Manresa i el Teatre Kursaal, amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes, K.L. Reich: Home vs. Camp és dirigit per Ivan Padilla -responsable també de l'adaptació a partir del text original-, que comparteix cartell amb Dani Ledesma, Laia Oliveras i Àlex Guix.
 

Amb l'aportació musical de Ferran Barrios, K.L. Reich: Home vs. Camp ofereix una aproximació a l’experiència concentracionària d’Amat-Piniella, centrada en tres personatges de la novel·la: Emili, Francesc i August, cada un dels quals simbolitza una manera diferent d'adaptar-se a la realitat del camp de concentració.
 

El preu de l'entrada és de 5 euros. Per a més informació, accediu a aquest enllaç.
 

La funció de K.L. Reich: Home vs. Camp enceta la segona part del programa d'activitats del centenari d'Amat-Piniella, que tindrà com a epicentre Barcelona.