El primer franquisme a Manresa en un clic (1939-1959)

Invitacions d'altres ajuntaments. Documents

 

   

Juliol de 1951: invitació adreçada per l’alcalde de Mataró, Antoni Cabot Bover, al seu homòleg de Manresa, a assistir als actes de la Festa Major. Resposta d'aquest darrer, que lamenta no poder-hi assistir. (Arxiu Municipal de Manresa)

 

     

30/1/1956: invitació adreçada per l’alcalde de Vic, Josep Maria Costa Velasco, al seu homòleg de Manresa, a assistir als actes de celebració del 17è aniversari de la “liberación” de la ciutat. (Arxiu Municipal de Manresa)

 

   

5/5/1949: saluda de l’alcalde de Manresa, Joan Prat Pons, adreçat a l’alcalde de Castellfollit del Boix, a qui recomana que assisteixi el dia 10 de maig a la recepció amb motiu del segon aniversari de la presa de possessió del governador civil Eduardo Baeza Alegría. Relació de persones que hi van assistir. (Arxiu Municipal de Manresa)

 

   

5/6/1952: saluda adreçat a diferents personalitats manresanes en què se'ls comunica la inauguració del monument als herois del Bruc a càrrec del general Franco; se'ls informa que l'Ajuntament de Manresa hi serà present i se'ls hi demana l‘assistència. Relació de noms a qui s’ha enviat el saluda. (Arxiu Municipal de Manresa)