La República a Manresa
en un clic (1931-1936)

Prunés i Sató, Lluís. Imatges

 

Manresa. L’alcalde Lluís Prunés, al seu despatx de l’Ajuntament Manresa. L’alcalde Lluís Punés, en un acte celebrat a l’Ajuntament
   
Manresa. 4-12-1932. L’alcalde Lluís Prunés durant la inauguració dels serveis d’assistència social, als Docs. Girona. Lluís Prunés, al seu despatx del Govern Civil
   
Girona. Lluís Prunés, en un acte oficial com a governador civil de Girona Manresa. Lluís Prunés (el segon per la dreta) en una trobada amb Joan B. Claret, Joan Jorba i Rius i Francesc Marcet, l’any 1933.
   
Lluís Prunés, al bord del vaixell Manuel Arnús, on estava empresonat pels Fets del Sis d’Octubre (7-12-1934)
   
 
Visita a Lluís Prunés, quan estava empresonat pels Fets del Sis d’Octubre  
   
   
Lluís Prunés, en sortir de la presó Model, després dels Fets del Sis d’Octubre
   
27-5-1936. Lluís Prunés pren possessió del seu càrrec de conseller d’Economia i Agricultura de la Generalitat de Catalunya. Al seu costat, el seu predecessor, Joan Comorera. 12-7-1936: Lluís Purnés, intervenint en l’acte de trasllat de les restes de Joan Selves i Carner al panteó erigit per l’Ajuntament.
   
 
13-6-1936: Carles Pi i Sunyer, alcalde de Barcelona; el president Lluís Companys, i el manresà Lluís Prunés, aleshores conseller de la Generalitat, amb les seves respectives filles, durant el bateig de tres avions.