Nadal 1958 i Reis 1959

Festes de Nadal 1958. Cal Jorba il·luminat esplèndidament per les festes de Nadal.

Festes de Nadal 1958. Façana dels Magatzems Jorba que donava a la Muralla del Carme i on hi havia l’emissari reial. Els Magatzems Jorba van iniciar la recollida de cartes dels nens per part de l’emissari reial per animar les compres durant totes les festes de Nadal i no concentrar tot el negoci comercial només el dia abans de Reis.

27/12/1958. La banda de música acompanyant la comitiva de l’emissari reial al davant de la Casa Serrahima, antiga seu de la Caixa d’Estalvis de Manresa. Aquest edifici va ser enderrocat el 1963 i substituït per l’actual edifici que hi ha a l’encreuament entre el Passeig de Pere III i el carrer de Casanova.

27/12/1958. La banda de cornetes i tambors del batalló de la caserna de Manresa que acompanyava el seguici de l‘emissari reial desfilant pel carrer d’Àngel Guimerà, davant la casa de l’alcalde Josep Moll Vall.

5/1/1959. Els Reis s’asseuen als seus trons per fer el lliurament de regals als nens. Els tres reis estaven representats per Ignasi Closas (rei blanc), Francesc Candela (rei ros) i Tomàs Serra (rei negre).