Reis 1931

5/1/1931. Pas de la cavalcada dels Reis per la plaça de la Bonavista. Al fons, a la dreta, es veu la impressionant torre del Soler i, a l’esquerra, els tints Carreras, a l’inici de la carretera de Santpedor.

5/1/1931. Pas de la comitiva per la Carretera de Vic, davant de la fàbrica Perramon i Badia (actual número 99).

5/1/1931. Seguici dels reis Baltasar, Gaspar i Melcior per la carretera de Vic, en el tram comprès entre l’antiga fàbrica Perramon i Badia i els Vins Roqueta. L’ordre dels tres reis era sempre el mateix: primer Gaspar, després Baltasar i finalment Melcior.

5/1/1931. Encapçalament de la cavalcada de Reis amb els trompeters a la carretera de Vic, a l’encreuament amb els carrers de la Sèquia i de la Caritat.

5/1/1931. Pas del seguici dels Reis Mags per la carretera de Vic, davant del conegut bar de cal Chinito.

5/1/1931. La cavalcada dels Reis passant per davant del col·legi dels Infants, trencant cap al carrer dels Infants. Pas per la plaça dels Infants.

5/1/1931. Els tres patges dels Reis que anaven entregant paquets de joguines a Can Jorba mentre els tres Reis continuaven la desfilada pels carrers de Manresa i els àngels pujaven les joguines als balcons.

Any 1931. Casa Portabella, a la Muralla del Carme. L’àngel i el patge que pujaven els regals amb una escala a les cases que pagaven les dues pessetes que valia aquest servei. Amb la instauració de la República es va acabar aquest repartiment a domicili.