Festes diverses

Festes al carrer 1966

Agost de 1966. Magatzems Jorba patrocinava les festes al carrer General Sanjurjo, actualment anomenat carrer de la Llibertat, dins les activitats de la Festa Major manresana. A les fotografies es pot veure la canalla del carrer enlairant globus i preparant estels a l’encreuament entre el carrer de la Llibertat i el carrer de la Font.

Agost de 1966. Magatzems Jorba també patrocinava les festes del carrer de Viladordis dins les activitats de Manresa en Festes de la Festa Major de la ciutat. A les fotografies veiem el cercavila festiu desfilant pel carrer. En una fotografia apareix la furgoneta de Can Jorba on hi havia l’home que inflava els globus per a la canalla.

Altres activitats festives

8/5/1911. Instal·lació de Magatzems Jorba en l’exposició de piscicultura i pesca celebrada al col·legi de Sant Ignasi de Manresa. En tancar l’exposició, el 25 de maig, es van tirar 30.000 alevins al Cardener per repoblar el riu.

Juny de 1914. Per la festa de les enramades els Magatzems Jorba van fer el repartiment de 100 pans i de 100 lliures d’arròs a les famílies necessitades. Una colla de gent s’agrupa a les portes de l’establiment de la plaça de Sant Domènec per recollir el menjar.

28/6/1915. Per la diada de Corpus Magatzems Jorba va instal·lar un gran barret de palla a la plaça de Sant Domènec, davant de la seva botiga de la mateixa plaça i de la botiga del carrer del Born. El 28 de juny, per la revetlla de Sant Pere, es va fer la crema d’aquest barret. Aquestes espectaculars instal·lacions donaven molta anomenada a l’establiment.