Any 1910 o 1911. Secció de panes, de bruses i armilles, de merceria, de novetats i teixits de cotó.
Edifici de la plaça de Sant Domènec
Any 1917. A l’any 1904 la família Jorba va llogar aquest edifici modernista, projectat per Ignasi Oms i Ponsa, als seus propietaris, la família Devant, per convertir-lo en uns grans magatzems. La planta baixa, l’entresòl i el primer pis es dedicaven a botiga, al segon pis hi vivien les famílies de Pere Jorba Gassó i Joan Jorba Rius i al tercer pis hi havia una part dedicada a taller de modisteria i una altra part on vivia la família de Josep Jorba Rius. Com a gran novetat, aquests magatzems tenien un ascensor. La nova botiga es va inaugurar el 9 d’abril de 1904. La direcció la portaren els germans Joan, Pere i Josep Jorba Rius juntament amb Pau Calsina, marit de Rosa Jorba Rius.
Anys 1920. Edifici de la Plaça de Sant Domènec els anys 20 del segle passat.
2/5/1915. Dependents dels Magatzems Jorba i part del personal dels tallers retratats al terrat de l’edifici. Al fons es veuen la teulada i els contraforts de l’església gòtica de Sant Pere Màrtir. A la foto hi ha Pere Jorba Gassó, amb la seva característica barba blanca i, a la seva dreta l’hereu, Joan Jorba Rius; davant seu, el seu nét Pere Jorba Vall. Al costat esquerre del pare, Josep Jorba Rius.
Any 1910 o 1911. Vistes generals de les diferents seccions de la botiga.
Any 1910 o 1911. Seccions de paraigües, de joguines, de rellotgeria, de joieria i argenteria
Any 1910 o 1911. Secció de llenceria, de catifes i tapetes, d’ornaments per a l’església i articles de viatge, de draperia, de gramòfons.
Anys 1910 o 1911. Secció d’administració. Joan Jorba Rius (d'esquena) treballant al despatx amb la seva filla Neus Jorba Vives i el qui seria gendre seu, Domènec Ribas Prat.
Any 1917. Planta baixa, seccions de llenceria, camiseria, gèneres de punt i teixits de cotó.
Any 1917. Primer pis, seccions de sabates, gorres i barrets; llanes i sedes; drils i articles de viatge.
Any 1917. Primer pis, secció de complements religiosos, estàtues, velluts, joieria i objectes de regal.
Any 1917. Secció de barrets, fantasies i flors artificials.
Any 1917. Secció de mobles.
Any 1917. Tercer pis: despatx de comptabilitat i oficines, i secció de dibuix i propaganda.
Any 1917. Secció de venda de rellotges i rellotgeria.
Any 1933. Edifici dels Magatzems Jorba. S’hi anuncia el preu fix per als articles, una innovació introduïda al 1904, a Manresa, pels Magatzems Gras i que els Magatzems Jorba adoptaren un any després, en traslladar el centre de l’empresa a aquest edifici. Així s’eliminava el sistema tradicional del regateig o dels preus fets com un capmàs. Joan Jorba Rius també va introduir el sistema mètric decimal per mesurar les teles, abandonant les mesures tradicionals en canes.
Any 1933. En aquesta data a la planta baixa, hi havia la secció de teixits, la secció de cotons, camiseria, gèneres de punt, perfumeria i complements, els teixits al detall i la caixa.
Any 1933. Primer pis: seccions de roba de llana, sederia i pells d’abric; secció de sasteria, draperia i roba confeccionada; secció de sabateria i secció d’articles de pell per a viatge.
Any 1933. Segon pis: secció de rellotgeria; secció d’esport, caça i pesca; secció d’ornaments religiosos i estatuària; secció de barrets i gorres; confecció de camises a mida; secció d’objectes de regal i secció de joieria, bijuteria, òptica i fotografia.
Gener-Març de1933. Tercer pis: oficines de propaganda, dibuix; oficines de comptabilitat i caixa, i secció de correspondència.