El primer franquisme a Manresa en un clic (1939-1959)

Homenatge al mestre Albagés. Documents

       

28/03/1949: carta d’agraïment de la Comissió pro-homenatge al mestre Josep Albagés Ventura a l’alcalde de Manresa perquè la Comissió Municipal Permanent ha acordat adherir-se als actes organitzats, amb motiu de la seva jubilació. (Arxiu Municipal de Manresa).

 

       

31/03/1949: invitació del president de la Comissió pro-homenatge al mestre Josep Albagés Ventura, Valentí Masachs, a l’alcalde de Manresa perquè presideixi l’acte públic d’homenatge, que tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Institut. (Arxiu Municipal de Manresa).

 

       

31/03/1949: notificació de l’alcalde accidental de Manresa al tinent d’alcalde de la ciutat i ponent de Cultura, Joan Palat, per la qual li delega la presidència i representació de l’alcaldia als actes d’homenatge del mestre Josep Albagés. (Arxiu Municipal de Manresa).

 

       

31/03/1949: notificació de l’alcalde de Manresa al president de la Comissió pro-homenatge a Josep Albagés, Valentí Masachs, a qui agraeix l’oferiment de la presidència de l’acte. També l’informa que no podrà assistir-hi i que delega la seva representació i presidència al tinent d’alcalde i delegat de cultura i esports Joan Palat Grané. (Arxiu Municipal de Manresa).